ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

gracija logo Поликлиника ГРАЦИА

ПОЛИКЛИНИКА ГРАЦИА МЕДИКА-КЛИНИКА ПО ВАШОЈ МЕРИ

 

* Поликлиника ГРАЦИА МЕДИКА је медицинска установа у којој се могу обавити прегледи и оперативни захвати из различитих грана медицине:
(ГИНЕКОЛОГИЈА, УЛТРАЗВУЧНА ДИЈАГНОСТИКА, ХИРУРГИЈА, ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА, ЕСТЕТСКА МЕДИЦИНА)….
* На изузетној локацији, у пријатном амбијенту, опремљеном савременим медицинским апаратима и уз љубазно особље које је посвећено сваком пацијенту посебно, сваки преглед и интервенција коју треба обавити постају пријатнији и опуштенији.
* За чланове Удружења обезбедили смо посебне погодности и попусте које можете остварити добијањем  БЕНЕФИТ КАРТИЦА(платинум или диамонд)  са Вашим именом и презименом, путем којих остварујете право на систематске прегледе, прегледе у оквиру услуга које пружамо и све то по приступачним, акцијским ценама.
* Организујемо трибине, предавања, психолошку подршку у сарадњи са Центром за развој и промоцију здравства ОМНИА МЕДИКА.

Ваша ПОЛИКЛИНИКА ГРАЦИА МЕДИКА
Коче Поповића 7 (бивша Загребачка) 11000 Београд
Тел: +381 11 3285-140, +381 11 3285-145
Моб: +381 60 4414-350, 060/441-43-53
www.graciamedika.com,
email:office@graciamedika.rs
Радно време: пон-петак:08-21х, субота :08-15х

Посетите

Архиве