ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА


ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ИЗГРАДЊУ 270 СТАНОВА У КАМЕНДИНУ

Извор: Политика

Дана 17.11.2017. године у земунском насељу Камендин постављен је камен темељац за изградњу 270 станова намењених избегличким породицама из БиХ и Хрватске, које имају пребивалиште на територији Београда, у оквиру петог потпројекта Регионалног стамбеног програма у Србији.

 Детаљније: http://www.politika.rs/scc/clanak/392764/Kamen-temeljac-za-izgradnju-270-stanova-u-Kamendinu


Делегација Удружења присуствовала Меморијалном концерту Поводом обележавања Међународног дана борбе против фашизма и антисемитизма

 

извор: сајт Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

На позив Одбора Владе за неговање традиција ослободилачких ратова Србије делегација Удружења присуствовала је Меморијалном концерту Поводом обележавања Међународног дана борбе против фашизма и антисемитизма у Народном позоришту 09. новембра 2017. године.

Детаљније:

http://www.minrzs.gov.rs/aktuelno/ministar-djordjevic-na-memorijalnom-koncertu-povodom-obelezavanja-medjunaro4e6dc5d384874efee54cde3fd.htm

ministar djordjevic na memorijalnom koncertu povodom  obelezavanja medjunarodnog dana borbe protiv fasi 300x174 Вести

Посетите

Архиве