ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

Извор: Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања обезбедило је одређене погодности за носиоце борачких легитимација, које се могу
реализовати код следећих друштвено – одговорних компанија:

 1. Аutokomerc doo Beograd, у својим сервисним објектима- Аutokomerc Centar Aerodrom, на адреси Улица Светог Саве бр. 84ц, Сурчин, Београд;
  – Autоkomerc Komision, на адреси Улица Облаковска бб, Савски Венац, Београд;
  – Autokomerc Centar Novi Sad, на адреси Улица Руменачки пут бр. 6, Нови Сад.Сервис возила под повлашћеним условима у виду попуста у висини од 15% на цену норма часа и уграђених резервних делова, у односу на важећи ценовник у тренутку пружања услуга.
 2. Техноманија доо БеоградУ свим малопродајним објектима куповина са 15% попуста на редовну цену у случају плаћања одједном или куповину на 24 рате без камате на износе веће од 90.000 динара, или преко кредита пословне банке, у ком случају се одобрава попуст од 5% на цену.
 3. Специјална болница за рехабилитацију Бујановац, Бујановачка бањаУслуга смештаја, исхране и здравствене рехабилитације под повлашћеним условима (попуст на цену у износу од 15%, плаћање на 3 рате без камате).
 4. Аман доо БеоградУ свим малопродајним објектима попуст приликом куповине на цену од 10%.
 5. Привредно друштво за угоститељство и туризам доо Победа Предејане (варош)У свим малопродајним објектима попуст на цену исхране и пића и услугу смештаја у висини од 10%.
 6. Crafter БеоградПопуст од 10% на редовну цену и плаћање на 24 рате без камате, преко кредита пословне банке.
 7. Мирис барута доо Нови СадПопуст од 10% на редовну цену.
 8. Банка Поштанска штедионица А.Д.Погодности банке:✔ третман ВИП клијента банке;

  ✔ Текући рачун без накнаде првих шест месеци за нове кориснике;

  ✔ Исплата борачко – инвалидске пензије 7 дана унапред, чекови, без месечне накнаде за коришћење електронског и мобилног банкарства, подизање готовине на 600 банкомата;

  ✔ ДИНА дебитна картица на рате без камате, од 1 до 6 рата на више од 6.000 продајних места;

  ✔ Кредит за рефинансирање са фиксном каматном стопом и осигурањем до 71 месеца отплате, у износу од 50.000 динара до 2.000.000 динара са за 2 процентна поена нижом каматном стопом од редовне понуде банке. Каматна стопа 13,95%, уместо 15,95%;

  ✔ Стамбени кредит са осигурањем НКОСК

  Каматна стопа фиксна 4,10% до 31. 12. 2024. године, након тога променљива 6 месеци Еурибир + 2,50%, што је за 0,40% процентних поена нижа стопа у односу на важећу понуду (редовна понуда 6 месеци Еурибор + 2,90%);

  ✔ Стамбени кредит без осигурања НКОСК

  Каматна стопа фиксна 4,49% до 31. 12. 2024. године, након тога променљива 6 месеци Еурибор + 3%, што је за 0,60 процентних поена нижа стопа у односу на важећу понуду (редовна понуда 6 месеци Еурибор + 3,60%).

Посетите

Архиве