ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

РЕПУБЛИКA СРБИЈА

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Сектор за борачко-инвалидску заштиту

 

Поштовани,

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, потребно је да доставите спискове чланова вашег удружења заинтересованих за вакцинацију против COVID-19. Спискове са прецизним податцима је потребно доставити путем електронске поште boracka­_zastita@minrzs.gov.rs, до среде 27. јануара 2021. године.

Напомињемо да се све наведено односи на удружења и чланове удружења са седиштем, односно пребивалиштем у Беогрaду.

 

С поштовањем

С тим у вези молимо све заинтересоване чланове за вакцинацију, са пребивалиштем у Београду, да нам пошаљу своје податке на е-маил uppbr@sbb.rs или позивом на број +381 11 323 15 14

______________
_____________
_____________
Исказујем интересовање да примим било који тип вакцине за који Агенција за лекове и медицинска средства потврди безбедност, ефикасност и квалитет и изда дозволу за употребу лека.
Исказујем интересовање да примим искључиво вакцину одређених произвођача за који Агенција за лекове и медицинска средства потврди безбедност, ефикасност и квалитет и изда дозволу за употребу лека.

Не
Да

Не, немам таквих здравствених проблема
Да, не могу да излазим из куће/стана
НАПОМЕНА: Најлакше је да прекопирате садржај овог обавештења од потребни подаци до напомена у нови е-маил и да онда попуните празна поља и онда пошаљете на е-маил Удружења uppbr@sbb.rs.

ПРЕДСЕДНИК УДРУЖЕЊА
УППБР90

 Добрила Копривица

Посетите

Архиве