ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

 

извор: сајт Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

На позив Одбора Владе за неговање традиција ослободилачких ратова Србије делегација Удружења присуствовала је Меморијалном концерту Поводом обележавања Међународног дана борбе против фашизма и антисемитизма у Народном позоришту 09. новембра 2017. године.

Детаљније: http://www.minrzs.gov.rs/aktuelno/ministar-djordjevic-na-memorijalnom-koncertu-povodom-obelezavanja-medjunaro4e6dc5d384874efee54cde3fd.html

ministar djordjevic na memorijalnom koncertu povodom  obelezavanja medjunarodnog dana borbe protiv fasi 300x174 Делегација Удружења присуствовала Меморијалном концерту Поводом обележавања Међународног дана борбе против фашизма и антисемитизма

 

Посетите

Архиве