ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

01.11.2017.

Једнодневна радионица на тему „Стрес у свакодневном животу – са посебним освртом на породице палих бораца“ одржана је 01.11.2017. године у Шапцу у организацији Удружења породица палих бораца ратова од 1990. године града Шапца. Ову радионицу веома корисну за породице водила је психолог Анђелка Пајтић. Радионица је имала за циљ да окупи чланове породица палих бораца како би међусобно поделили заједничко искуство, бриге и проблеме свакодневног живота (стресоре), а све у циљу да једни другима помогну у превазилажењу тих тешкоћа.
20171101 140418 150x150 Успешно реализована радионица за породице палих бораца града Шапца  20171101 144314 150x150 Успешно реализована радионица за породице палих бораца града Шапца
Као део пројекта под називом „Реинтеграција, оснаживање и подршка породицама палих бораца града Шапца кроз психосоцијалне, едукативне и саветодавне активности“ који је усмерен првенствено на едукацији о психичким и друштвеним последицама губитака у ратовима и њиховог ублажавања и директној психолошкој подршци у ублажавању патње и побољшања квалитета живота, радионица је успешно реализована. Велики број питања, дискусија и интерсовање за наведену тему показали су да су овакве радионице веома потребне за породице палих бораца града Шапца.

 

Посетите

Архиве