ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

26.09.2017.

Представници Удружења породица палих бораца ратова од 1990. године Р. Србије положили су 26. септембра венац на споменик палим борцима у ратовима од 1990 – 1999. године у Земуну. Обележавању дана палим борцима присуствовао је члан Већа општине Земун Драган Матијевић, породице погинулих бораца, представници других борачких и инвалидских удружења , грађани који су минутом ћутања одали почаст настрадалим учесницима у рату.

1 zemun 225x300 ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПАЛИМ БОРЦИМА ОД 1990 – 1999 ГОДИНЕ У ЗЕМУНУ

Посетите

Архиве