ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

Новогодишњи коктел

од | септембар 1, 2017 | у Вести

24.12.2016.

Новогодишњи коктел Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, који је одржан у суботу 24.децембра 2016. године. Том приликом министар Александар Вулин уручио је признања институцијама и појединцима за успешну сарадњу током 2016. године. Такође,  министар је  најавио приоритет за запошљавање деце палих бораца, рекао је први пут ће деца палих бораца у Националној служби за запошљавање имати приоритет при запошљавању и да ће сваки послодавац који запосли дете палог борца добити субвенцију  од 180.000,00 динара тако што су први пут призната деца палих бораца као посебно теже запошљива категорија, министар је рекао и да ће свако место у Србији где има погинулих браниоца отаџбине добити спомен-обележје.

Делегација удружења је присуствовала новогодишњем коктелу које је организовало Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

novogodisnji koktel 1 150x150 Новогодишњи коктел  novogodisnji koktel 2 150x150 Новогодишњи коктел

Посетите

Архиве