ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

Министартво за рад, запошљавање, борачка и социјална питања потписало је новембра 2015. године Меморандум о сарадњи са 32 факултета у Републици Србији на којима ће деца палих бораца убудуће моћи да студирају бесплатно, при чему њихово студирање неће бити финансирано из буџета Републике Србије, него ће средства за то издвојити факултети, из сопствених прихода. Такође, годину дана раније (децембра 2014. године) Министартво је потписало сличне меморандуме о сарадњи са високим школама струковних студија.

Обавештење-листа факултета

Посетите

Архиве