ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

Овим путем вам достављамо ценовник МУП-ових хотела, и сагласност министра МУП-а, да чланови удружења породица палих бораца рата од 90.године Р. Србије, могу користити услуге хотела по ценовнику који важи за раднике МУП-а.

Молимо све заинтересоване чланове удружења за коришћење услуга МУП-ових хотела да се благовремено јаве због резервације. Резервацију могу урадити у просторијама удружења, Централни Дом Војске, Браће Југовића 19/II, тел . 011/323-15-14, путем мејла: uppbr@sbb.rs.

Ценовник хотела

Сагласност министра МУП-а

Посетите

Архиве