ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

Поводом обележавања Дана Гарде Војске Србије – 6. маја, у Дому Гарде на Топчидеру одржан је свечани концерт Репрезентативног оркестра Гарде и Уметничког ансамбла Министарства одбране “Станислав Бинички”.

IMG 8914 Концерт поводом Дана Гарде

Концерту су присуствовали министар одбране Братислав Гашић, државни секретар у Министарству одбране Зоран Ђорђевић, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, припадници Министарства одбране и Војске Србије и бројни гости.

На концерт су биле позване и присуствовале  породице погинулих припадника гарде чланови Удружења.

Посетите

Архиве