ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

ИЗВРШНИ ОДБОР УДРУЖЕЊА ПОРОДИЦА ПАЛИХ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990 год. РЕПУБЛИКЕ  СРБИЈЕ, АПЕЛУЈЕ НА СВЕ СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ ДА СЕ ПРИДРУЖЕ ЗА ПОМОЋ УГРОЖЕНИМА У КАТАСТРОФАЛНИМ ПОПЛАВАМА

Подручје деловања нашег Удружења је Република Србија, а наше чланство чине породице из   127 општина и градова Р. Србије,  већина нашег чланства се већ од самог почетка   укључила у  помоћ угроженима у одећи, храни, хигијенским средствима, води, лековима као и смештају и прихвату угрожених код породице и пријатеља, сваки вид помоћи у овим тешким тренуцима значи,  међу угроженима има и наших чланова свим срцем смо са свима, трудићемо се да им помогнемо на све начине.

Сви ми , који смо у прошлом периоду остали без својих најмилијих и тиме претрпели ненадокнадиве губитке, саосећамо са њиховом несрећом и изражавамо искрено и дубоко саучешће свима који су изгубили своје чланове породице, са великом тугом им поручујемо да издрже ове тешке тренутке.

Финансијску помоћ намењену хуманитарној акцији можете уплатити на рачун Владе Србије намењен помоћи угроженима од поплава 840-3546721-89, сврха уплате: отклањање последица ванредних околности –поплаве

Београд, 19.05.2014. год.

Посетите

Архиве