ПАЛИ СУ НЕПОБЕЂЕНИ

Овај сајт посвећен је неговању успомена на погинуле борце у ратовима на простору бивше Југославије, који су несебично дали своје младе животе за одбрану своје отаџбине и за правду и слободу српског народа и других народа који са њима живе у пријатељству и слози.
Нека овај сајт-споменик једном времену и једном храбром нараштају буде наук, опомена и путоказ новим генерацијама да би неустрашиво знале да бране своје националне и државне интересе свим средствима примереним духу и времену у којем живе.
Само тако ће се сачувати српска баштина, генерацијама и у крви стварана, и само тако њихови животи неће бити узалуд дати.

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА

Поштовани чланови удружења,  Управа за традицију, стандард и ветеране, као носиоц сарадње са традиционалним и војним ветеранским удружењима, у циљу планског спровођења сарадње Министарства одбране и Војске Србије доставила нам је План акције “Отворени дан”, у јединицама Војске Србије, како би могли узети учешће у вези са посетама и обиласцима јединица Војске Србије, у склопу акције “Отворени дан”.

План акције “Отворени дан”

План учешћа јединица и установа Војске Србије у обележавању годишњица историјских догађаја ослободилачких ратова Србије на локалном нивоу у 2016. години

У обавези смо да им доставимо обавештења о активностима најкасније 45 дана пре отпочињавања активности, ради вођења евиденције о учешћу у спровођењу акције, као и благовременог обавештавања и припреме организацијских јединица Војске Србије које су носиоци предметне активности, молимо све заинтересоване да се благовремено јаве како би могли узети учешће

Посетите

Архиве